Itt tartózkodik: Főoldal Termékek Poliolefin zsugorfólia

Extrafol poliolefin fólia

Felhasználási terület: kisebb egységcsomagok készítése, áruk egymáshoz rögzítésére és védelmére ajánljuk, különösen olyan termékek esetén, amelyek áruházi polcokra kerülnek.Extrafol felhasználási terület

Cégünk 2001-től gyártja az EXTRAFOL márkanevű, kétirányban nyújtott poliolefin alapanyagú hőre zsugorítható fóliákat amelyek elsősorban a nagy hozzáadott értékű termékek csomagolására alkalmasak. A világszínvonalú technológia eredménye a fóliák tökéletesen kiegyensúlyozott hossz- és keresztirányú zsugorodása, a kiváló optikai jellemzők, az üvegszerű átlátszóság.

A különlegesen jó mechanikai tulajdonságok lehetővé teszik a legkülönbözőbb formájú termékek egyedi és gyűjtő csomagolását egyetlen csomagolóanyag felhasználásával.Extrafol

Átlátszóságuk miatt az áru előnyös tulajdonságai jól érvényesülnek, az árukínáló funkciót a csomagolófóliák maximálisan teljesítik. Az EXTRAFOL fóliák oxigénzáró képessége a három rétegnek köszönhetően jelentősen nagyobb, mint a hagyományos egyrétegű fóliáké.

A könnyű gépi feldolgozhatóság ( kézi, félautomata, automata zsugorító gépekre egyaránt alkalmas ), a fóliák jó kiadóssága minden tekintetben optimálissá teszi használatukat.

Fő felhasználási terület: édesipar, sütőipar, háztartás vegyipar.

Minden olyan termék csomagolásához ajánljuk, ahol fontos a víztiszta, dekoratív csomagolás és a csomagolt termék jó láthatósága.

A ma még sok helyen használt PVC zsugorfólia kiváltására alkalmas Extrafol fóliával környezetkímélőbb és gazdaságosabb csomagolás valósítható meg!

Extrafolból nem csak zsugorfóliát hanem tasakot is gyártunk.Extrafol gyártás

Az EXTRAFOL fóliák kiváló minőségét az ISO 9001:2000 szerint működő Minőségbiztosítási Rendszer mellett a világszínvonalú technológia és a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak garantálják. Síkfólia és féltömlő kiszerelésben készül. Igény szerint nyomtatható.

 

Double-Bubble coextruder

Double-Bubble coextruder

 

Minőség politikánk

Tüv

Környezetvédelem

sam-16Termékeink előállításához szükséges anyagok beszerzésénél elsődleges szempontnak tekintettük és azt a szemléletet követjük jelenleg is, hogy azok a természetbe visszakerülve ne okozhassanak károkat arrow-readon-1

 


Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Eco stretch

- 20-40%kal kevesebb csomagolási
költség;
- Cséve nélküli;
- 50%-kal kevesebb hulladék;
- 20%-kal kevesebb tekercselési
idő;
- Környezet és felhasználóbarát.

Extrafol poliolefin fólia

- Átlátszó, csillogó fólia
- Magas zsugorodási képesség
- Magas rugalmassági modulus
- Ellenállás a szúródással szemben