Itt tartózkodik: Főoldal Logisztika

Logisztika

A termékek nyomon követését cégünk sajátos módon, a számítógépes rendszerbe integrálva, vonalkódos rendszerrel oldotta meg. Ennek köszönhetően a beszállítóktól beérkező termék útja lépésenként vizsgálható, a raktározáson, a termékgyártáson keresztül, a vevőnek kiszállított áruig.

Termékeinket olyan egyedi azonosítókkal látjuk el, hogy minden esetben bizonytalanság nélkül megállapítható az abba beépülő anyagok eredete is. Ennek megfelelően az esetlegesen megjelenő vevői kifogás kivizsgálása során egyértelműen megállapítható a hiba oka, keletkezésének eredete és kialakulását befolyásoló minden tényező.

Termékeink raktári tárolását, kiszállításra előkészítését, magát a kiszállítást is a számítógépes rendszer és az SAP vállalatirányítási rendszer támogatása biztosítja. Raktározásunk, be és kiszállításunk, az azonosítóknak köszönhetően áttekinthető, biztosítja a termékek állagmegőrző tárolását, biztonságos kiszállítását.

Vevői igényekhez alkalmazkodva termékeinket belföldön vevőinknek leszállítjuk, de igény szerint telephelyünkön is átadjuk.

Raktáron levő standard termékeinket akár 24 órán belül leszállítjuk vevőink telephelyére.

 

készáru raktár

készáru raktár