Itt tartózkodik: Főoldal

Minőségbiztosítás

Sample image

Cégünk 1998. Júliusáig folyamatosan vezette be és az ÉMI TÜV Bayern által szinte hiba nélkül auditáltatta a DIN EN ISO 9001: 2000 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszerét.

Ennek szükségességét a folyamatosan reprodukálható minőség és az egyre magasabb szintű vevői elvárások indokolták. A kialakított minőségbiztosítási folyamatellenőrzést egyrészt a modern számítógép vezérlésű gépi berendezéseink önálló minőségkontrollján (mechanikus és izotópos mérőműszerek), másrészt a minőségbiztosítással párhuzamosan fejlesztett speciális számítógépes rendszeren alapszik, mely rendszer a szabvány elvárásainak megfelelően készült és maradéktalanul eleget tesz az abban rögzített elvárásoknak.

A tanúsítvány megszerzése óta - a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően - minőségbiztosítási rendszerünk sikeresen vizsgázott az évente ismétlődő felülvizsgálati auditokon. Az előrelépésünket a minőségi termékgyártásban, a minőségbiztosítási rendszer megfelelő működtetése által, a vevői elégedettség és a minőségi költségek látványos csökkenése igazolta.

számítógépes dinamométerizotópos vastagságmérő monitor

 

 

 

 

 

 

 

számítógépes dinamométer izotópos vastagságmérő monitor

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)